Климатик HITACHI RAK50PXB/ RAC50WXB Akebono

Мощност, kW
Охлаждане (min./nom/max.): 
1.90-5.00-5.20 kw
Отопление (min./nom/max.): 
2.20-5.80-7.00 kw
Консумация,kW
Охлаждане (min./nom/max.): 
0.5-1.560-2.10
Отопление (min./nom/max.): 
0.5-1.560-2.70
EER / COP
Охлаждане/Отопление: 
3.21/3.72
SEER / SCOP
Охлаждане/Отопление: 
7.20(А++)/4.50(А+)
Ориентировъчна климатизирана
площ m2 / обем m3: 
40 m2/ 105 m3
Гаранция
на продукта: 
3 години
Цена с ДДС
Цена: 
2 399лв

Akebono RAK/RAC-25/35/50 WXB/PXB

- Eco сензор - 3D око което следи присъствието на хора в помещението
- Wasabi NanoTitanium пречистване на въздуха
- Висококачествено неръждаемо стоманено покритие - предпазва от развитие на плесен и гъбички
- Гарантирана работа при -15 градуса външна температура
- Тих - до 20dB
- Автоматична вертикална и хоризонтална настройка на въздушната струя
- Седмичен таймер
- INFO бутон за следене на консумираната електроенергия в кВт/ч с иновативното WT дистанционно управление

Елегантен дизайн, изключително приятна пластмаса на допир, но освен това и антистатик отблъскващ праховите частици по външния корпус, както и конструкция предотвратяваща пукане при дефрост режим, както и други паразитни шумове при работа.

Еко сензор (или още 3D око) за присъствие на хора в помещението. С тази опция се постига:
- икономичност и ефективност - когато климатика засече липса на хора в помещението, автоматично и плавно започва да намалява консумацията си. Когато отчете движение, се връща в зададените си работни параметри. Всички знаят, че особенно на отопление инверторен климатик не трябва да се изключва, за да се запази ресурса му за дълги години, но от друга страна много хора са притеснени, че когато по цял ден не са в дома си, климатика работи излишно и консумира не малка част, от месечното си потребление. С този Еко режим, хората вече могат да са спокойни, че климатика с интутивна програма, намалява значително консумацията си, когато е необходимо, без това по никакъв начин да нарушава комфорта.
- комфорт - чрез избор на WT дистанцинното управление и автоматичното управление на въздушната струя по хоризонтал и вертикал и възможността на Еко сензора да разпознава точното местоположение на хората в помещението може да зададете дали въздушната струя да ви следва или да ви избягва.

Wasabi NanoTitanium пречистването е комплксно проектиран модел на елеминиране на всякакви микроорганизми, бактерии и мирзми във въздуха, като се постига 99.99% пречистване (по стандарт JIS Z2801-2000), което повишава значително качеството на въздуха и Вашето здраве. Особенно препоръчително за хора с дихателни и белодробни затруднения и алергии. В това число, частите които са изложени на хладен въздух и с повишена опасност от развиването на гъбички, плесен и мухъл, нещо "нормално" за обикновенните климатици, PXB модела са конструирани с покритие от специална стомана, която не позволява развиването на подобни "нормални" неща.

Високоефективна инверторна DC-PAM технология, с електронно термо регулиращ вентил (еТРВ) и увеличени топлообменници за се постига висока ефективност дори и при ниски температури или т. нар. хиперинвертор.

BTU: 
Марка: 
Начин на монтаж: